Nieuwe Acer Chromebook 314 C933 LTE

Draadloos internet, zónder WiFi!

Geen laptop zo makkelijk als een Chromebook. Je hoeft maar in te loggen op een willekeurig apparaat en je zit in je eigen persoonlijke omgeving. Binnen 10 seconden, dus een Chromebook is ook nog eens supersnel. Dat blijft zo, dankzij constante automatische updates. Het is ook de meest veilige laptop, omdat een Chromebook alles doet vanuit de browser. Elk tabblad daarin is een apart proces, zonder toegang tot bestanden op de computer (sandboxing). Kan het nog veiliger? Nog makkelijker? Jazeker, met de nieuwe Acer Chromebook 314 C933 LTE heb je zelfs geen WiFi meer nodig. Sim-kaart erin en je kunt online!

Veel veiliger dan openbaar WiFi
De nieuwe Acer Chromebook 314 C933 LTE met Chrome® OS heeft een ingebouwde LTE-simkaartmodem. Je plaatst simpelweg een sim-kaart in de LTE-sleuf en je Chromebook zet automatisch een draadloze internetverbinding op. Ideaal op plekken waar geen WiFi is of waar het signaal te zwak is. Maar dat niet alleen. De verbinding via het LTE-modem is veel veiliger dan een openbaar WiFi-netwerk. Dat, plus het feit dat het Chrome® OS-besturingssysteem elke zes weken automatisch wordt bijgewerkt en je dus altijd beschikt over de nieuwste beveiligingsfuncties en fixes, maakt de Acer Chromebook 314 C933 LTE absoluut veilig. Een perfecte oplossing dus voor gezondheidszorg, logistiek, overheid en andere sectoren waar mobiliteit noodzakelijk is.

 

Stoere krachtpatser
De Acer Chromebook 314 LTE is voorzien van een krachtige Intel®-processor en heeft een snelle opslag via het eMMC geheugen. Dankzij het kristalheldere 14 inch Full HD non-glare scherm kun je onder alle omstandigheden lekker werken. Lekker dóórwerken ook, want het apparaat heeft een batterijduur tot maar liefst 12,5 uur. Een echte krachtpatser dus. Een stoere krachtpatser, want hij is getest naar militaire standaarden en bestand tegen stoten en vallen.

Meer weten over draadloos online werken zónder WiFi? Acer Chromebook 314 LTE of andere Chromebooks? Over probleemloze combinaties met systemen als Google Enterprise, Citrix en zelfs Microsoft Tools? Geïnteresseerd in een verhelderende demo? Neem contact op met Zzapps!

Chromebook 314 LTE_1080x1080.jpg

Meer weten over draadloos online werken zónder WiFi? Acer Chromebook 314 C933 LTE of andere Chromebooks? Over probleemloze combinaties met systemen als Google Enterprise, Citrix en zelfs Microsoft Tools? Geïnteresseerd in een verhelderende demo? Neem contact op met Zzapps!

Neem contact op
GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven