« Terug

Voordelen van Google Zakelijk

15 jan

Meer en meer organisaties kiezen voor G Suite Zakelijk. Google’s slimme alternatief voor Office 365 biedt gebruikers én beheerder belangrijke voordelen. Maar wat zijn nou deze voordelen?

Meer en meer organisaties kiezen voor G Suite Zakelijk. Google’s slimme alternatief voor Office 365 biedt gebruikers én beheerder belangrijke voordelen. Hieronder noemen we vijf voordelen.

Google Zakelijk altijd en overal

G Suite maakt onafhankelijk. Waar je ook bent, met welk device je ook werkt, zodra je online bent (eventueel via je persoonlijke hotspot) kun je aan de slag. Je logt in en op het scherm verschijnt jouw omgeving en kun je bij jouw data.  

Nooit een volle mailbox

Google Docs, Spreadsheets, Drive, Presentaties, Agenda … G Suite biedt je alles wat je nodig hebt met Google Zakelijk. Inclusief Gmail Zakelijk, met 99,9 % beschikbaarheid de meest betrouwbare mailoplossing die er is. Met G Suite Basic heb je 30 GB opslag en met G Suite Business (en meer dan 5 gebruikers) is je opslagruimte echt ongelimiteerd!

Razendsnel zoeken

De zoektechnologie van Google is ongekend snel. Met G Suite vind je razendsnel de mail of het document dat je zoekt. En met de tool Cloud Search doorzoek je moeiteloos al je bronnen in Google Cloud. Doc’s, afbeeldingen, films, geluid, pdf’s, agenda-uitnodigingen, afschriften enzovoort heb je in no time gevonden!

Beheer eenvoudig en veilig je Google Zakelijk

Google Zakelijk verzekert je privacy en veiligheid. G Suite versleutelt hermetisch al je gegevens; alleen jij (en degenen met wie je actief deelt) kunnen erbij. Naast gebruikersnaam en wachtwoord kan een extra beveiliging worden ingesteld via bijvoorbeeld sms.

Google’s spam- en virusbescherming is altijd up to date. Daar hoef je dus nooit naar om te kijken. Uiteraard is G Suite AVG-proof en voldoet het pakket aan alle Europese regelgeving op dit gebied.

G Suite geeft de gebruiker alle vrijheid om te werken; het is aan de beheerder om daar restricties aan te stellen. Microsoft werkt andersom en legt alle instellingen bij de beheerder. Die moet vervolgens gebruikers ruimte geven om te werken. Google Zakelijk redeneert fundamenteel anders, vanuit de overtuiging dat mensen beter, prettiger en innovatiever werken als je ze vrijheid gunt. Hoe vaak gebeurt het niet dat men even een Dropbox-account aanmaakt om al te strenge restricties te omzeilen? Zie dan als beheerder maar eens grip te houden op het dataverkeer!

Over grip houden gesproken, een enorm handige tool binnen G Suite is Google Vault. In deze kluis worden automatisch alle e-mails opgeslagen die in de organisatie omgaan. Ook al verwijdert een medewerker een bericht uit zijn Gmailbox, in the Vault is deze altijd terug te vinden!

Meer weten over de voordelen en mogelijkheden van G Suite Zakelijk? Geïnteresseerd in een verhelderende demo? Neem contact op met Zzapps.

« Terug

GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven