« Terug

G suite: google tools voor bedrijven

23 jan

Zelfs de meest verstokte Office 365 gebruikers zijn snel om als ze eenmaal aan de slag gaan met G Suite. Google’s alles-in-een pakket heeft dezelfde functies – zelfs meer – maar werkt makkelijker en heel intuïtief. Bovendien leidt G Suite tot aanzienlijke kostenbesparing én het is veel eenvoudiger te beheren! Hoe werkt deze tool in bedrijven?

Zelfs de meest verstokte Office 365 gebruikers zijn snel om als ze eenmaal aan de slag gaan met G Suite. Google’s alles-in-een pakket heeft dezelfde functies – zelfs meer – maar werkt makkelijker en heel intuïtief. Bovendien leidt G Suite tot aanzienlijke kostenbesparing én het is veel eenvoudiger te beheren!

G suite voor bedrijven in de zorg industrie

Afgelopen jaar stapte de Nederlandse zorgorganisatie Cello Zorg (80 locaties, 2.700 medewerkers) via Zzapps over op G Suite. Zij bespaart daarmee over een periode van vier jaar € 1 miljoen (!) aan licentiekosten. En dat niet alleen.

G Suite maakt de organisatie veel meer flexibel, meldt Cello’s hoofd ICT. Want zodra er weer een nieuw kantoor wordt geopend, hoeft er geen compleet nieuwe infrastructuur te worden aangelegd. G Suite is immers een online oplossing; een wifi router en men kan aan de slag.

Zo ervaart Cello Zorg nog veel meer voordelen. Meer weten? Lees de case study van Cello Zorg.

Makkelijker te beheren

G Suite werkt een stuk makkelijker. Ook voor de IT-beheerder. Je hebt veel meer mogelijkheden om processen te automatiseren. Om automatisch e-mails te versturen en documenten te genereren bijvoorbeeld. G Suite maakt programmeren aanzienlijk eenvoudiger. Een fundamenteel verschil is dat Microsoft weliswaar verschillende online tools biedt, maar het gros van de functionaliteit zit nog altijd in de geïnstalleerde versie van Word. Google daarentegen doet alles online, omdat dat onafhankelijk maakt. Onafhankelijk van tijd, plaats en het apparaat waarop je werkt. Op die manier ben je als beheerder veel eenvoudiger in control.   

Zakelijk gebruik van Google’s G suite

Toegegeven, Office 365 is veel groter dan G Suite. Google heeft zakelijk gezien maar 9% marktaandeel, maar er zijn wel 2 miljard (!) mensen die gebruikmaken van Gmail. Als zo’n tool privé zo goed bevalt, waarom zou je je mensen er dan niet ook zakelijk mee laten werken? Makkelijker én voordeliger!

Meer weten over de voordelen van G Suite? Eens horen hoe wij de transitie naar Google begeleiden en wat dat jouw organisatie oplevert? Geïnteresseerd in een verhelderende demo? Neem contact op met Zzapps.

« Terug

GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven