CHROME
ENTERPRISE

Ontdek de voordelen van Chromebooks voor zakelijk gebruik: snel, veilig en betrouwbaar. Daarbij zijn Chromebooks erg voordelig.CHROMEBOOK ZAKELIJK

Chrome Enterprise

Stel, je mensen zitten niet 24/7 achter hun laptop. Ze hoeven geen video’s te editen, magazines op te maken of andere zware programma’s te draaien. Waarmee laat je ze dan het beste werken? Met een Chromebook. Die is snel, veilig en doet het altijd. En een Chromebook is verrassend voordelig!

Een Chromebook laptop is in feite niet meer dan een Google Chrome browser in een hardware-jasje.

Zonder toeters en bellen, zonder zware software. Met een zakelijke Chromebook werk je immers vooral in the cloud. Wat overigens niet wegneemt dat je ook heel veel offline kunt doen. Tekstverwerken bijvoorbeeld, documenten inzien en formulieren invullen. Je kunt de Chromebook gemakkelijk koppelen met Gmail zakelijk.


Chromebook zakelijk

Een Chromebook is razendsnel. Installeren? Een halve minuut en je bent up and running. Bij het alledaagse gebruik heb je hem binnen 10 seconden aan de praat. Een Chromebook wordt door de tijd heen ook niet trager; eerder sneller dankzij de constante updates. Ideaal dus voor mensen die dóór moeten. Medewerkers in de zorg bijvoorbeeld. Met een Chromebook kunnen ze méér tijd aan de patiënt of bewoner besteden. En daar gaat het uiteindelijk om!


Gebruikersonafhankelijk

Een enorm voordeel is dat een Chromebook volledig gebruikersonafhankelijk is. Neem een willekeurige laptop, log in en jouw persoonlijke omgeving verschijnt op het scherm. Met jouw apps en jouw documenten. Inclusief specifieke tools, zoals het in de zorg populaire Nedap Ons en de virtuele desktop Citrix (vandaar de naam Citrix Chromebook). Middels Google Drive zakelijk heb je overal toegang tot je bestanden.


Geen veiliger apparaat dan Chromebook

Google durft 100.000 dollar uit te loven voor degene die het systeem weet te hacken. Een veiliger device is er niet. Chromebook doet immers alles vanuit de browser en elk tabblad daarin is een apart proces, zonder toegang tot andere bestanden op de computer (sandboxing). Bij elke opstart wordt een zelfcontrole uitgevoerd (verified boot) en mocht er eens iets misgaan, dan herstel je hem met een muisklik naar fabrieksinstellingen (power wash). Bovendien is je zakelijke Chromebook zeven jaar lang verzekerd van beveiligingsupdates!


Uiteindelijk gaat het erom dat je mensen makkelijk, efficiënt en snel kunnen werken. Dus geef ze een Google Chromebook zakelijk!

Met Device as a Service combineren we de recentste modellen, eenvoudig beheer en levenslange* ondersteuning. Door een vast, laag bedrag per maand zijn kosten inzichtelijk.

GEINTERESSEERD?