Neem jij de nieuwe ACER Chromebook LTE gratis mee?

Neem jij de LTE gratis mee?

ACER heeft zojuist als eerste een 14’’ LTE Chromebook geïntroduceerd. Dankzij een ingebouwd SIMCARD LTE Slot heb je altijd en overal (4G) bereik! Wij zijn enthousiast en daar zijn ze bij ACER weer trots op. Daarom hebben we samen een leuke zomervakantie actie bedacht. Neem de LTE gratis mee!

Het werkt simpel

Wij bieden je tijdens je vakantie een Chromebook met ultiem bereik; Op het strand, een onbewoond eiland, midden op zee, of in de woestijn. Misschien in de jungle maar altijd handig tijdens je vlucht. Je krijgt van ons dus een Acer Chromebook 314 C933 LTE mee.

Mag ik hem houden?

Misschien.. We vragen je om een memorabele foto te maken van jou en je LTE. Wij denken dan aan een mooi plaatje, maar het mag ook een indrukwekkende of onwaarschijnlijke plek zijn. Ludiek mag ook. Doe whatever it takes om ons te overtuigen. Want voor de meest aansprekende inzending ligt er ook nog een Acer Chromebook 314 C933 LTE klaar.

Meer weten over deze leuke actie. Mail of Whatsapp gerust want we zijn benieuwd wanneer je de chromebook mee wil hebben. We horen graag wat je plannen zijn want we gebruiken je inzending natuurlijk graag voor onze campagne.

Neem contact op met Zzapps!

Meer info over de Chromebook 314 C933 LTE

 

 

Geen laptop zo makkelijk als een Chromebook. Je hoeft maar in te loggen op een willekeurig apparaat en je zit in je eigen persoonlijke omgeving. Binnen 10 seconden, dus een Chromebook is ook nog eens supersnel. Dat blijft zo, dankzij constante automatische updates. Het is ook de meest veilige laptop, omdat een Chromebook alles doet vanuit de browser. Elk tabblad daarin is een apart proces, zonder toegang tot bestanden op de computer (sandboxing). Kan het nog veiliger? Nog makkelijker? Jazeker, met de nieuwe Acer Chromebook 314 C933 LTE heb je zelfs geen WiFi meer nodig. Sim-kaart erin en je kunt online!

Veel veiliger dan openbaar WiFi
De nieuwe Acer Chromebook 314 C933 LTE met Chrome® OS heeft een ingebouwde LTE-simkaartmodem. Je plaatst simpelweg een sim-kaart in de LTE-sleuf en je Chromebook zet automatisch een draadloze internetverbinding op. Ideaal op plekken waar geen WiFi is of waar het signaal te zwak is. Maar dat niet alleen. De verbinding via het LTE-modem is veel veiliger dan een openbaar WiFi-netwerk. Dat, plus het feit dat het Chrome® OS-besturingssysteem elke zes weken automatisch wordt bijgewerkt en je dus altijd beschikt over de nieuwste beveiligingsfuncties en fixes, maakt de Acer Chromebook 314 C933 LTE absoluut veilig. Een perfecte oplossing dus voor gezondheidszorg, logistiek, overheid en andere sectoren waar mobiliteit noodzakelijk is.

Stoere krachtpatser
De Acer Chromebook 314 LTE is voorzien van een krachtige Intel®-processor en heeft een snelle opslag via het eMMC geheugen. Dankzij het kristalheldere 14 inch Full HD non-glare scherm kun je onder alle omstandigheden lekker werken. Lekker dóórwerken ook, want het apparaat heeft een batterijduur tot maar liefst 12,5 uur. Een echte krachtpatser dus. Een stoere krachtpatser, want hij is getest naar militaire standaarden en bestand tegen stoten en vallen.

GEÏNTERESSEERD? Plan een afspraak