Google for Education

Met Zzapps for Education uw schoolnetwerk naar de cloud

Zzapps adviseert en helpt u hierbij de juiste keuzes te maken, rekening houdend met reeds gedane investeringen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden, die het internet u tegenwoordig biedt. Zzapps adviseert het meest veelzijdige en zeer toegankelijke cloud-platform “Google for Education”. 

Scholen hebben vaak een eigen lokaal netwerk en een (externe) beheerder voor educatieve software en beschikbare werkplekken. Kost veel tijd (en geld) en is niet altijd even flexibel. Gemakkelijker is het om software via het internet, vanaf elke locatie, veilig te bedienen.

Als u werkplekken gaat vervangen, zijn er goedkopere internet werkplekken, centraal te managen met Chrome OS. Daardoor wordt dagelijks beheer, door scholen zelf, kinderspel en is externe support alleen nodig voor installatie en tweede lijns ondersteuning. Erg veilig, flexibel inzetbaar gebruikersvriendelijk en daardoor scherp geprijsd. Aantrekkelijk voor nu en de komende jaren.

Wat zijn de voordelen?

  • Tijd, plaats en platform onafhankelijk gebruik van al uw educatieve software.
  • Koppeling tussen Google en uw LVS (voor leerling-, klas- en leerkracht-informatie).
  • Inloggen in Google biedt u overal toegang tot uw applicaties met bijbehorende rechten.
  • Delen van relevante informatie zorgt voor nieuwe vormen van samenweking.
  • Verschillende activiteiten tegelijkertijd uitvoeren in één klas wordt kinderspel.
  • Overzichtelijk leerling-portaal met alle gewenste applicaties en methoden. Volledig vanaf elke (mobiele) werkplek benaderbaar en 100% bruikbaar voor uw toepassing.
  • Uw team wordt getraind (stap voor stap in verschillende fases). Gebruik wordt aangeleerd: Eerst de basis en na gebleken succes verder naar gevorderd gebruik.
  • Om alle talenten van leerlingen optimaal te kunnen benutten: “Google Classroom” evt icm “Blogger” en “Sites”. Hiermee heeft u de beschikking over een multimediale leeromgeving. Afhankelijk van uw wensen aangevuld met leerling-portfolio’s en intranetten voor leerkrachten en/of ouders. 
  • Dit alles gebruik makend van alle functionaliteit, die Google tesamen met derde leveranciers via de marketplace, aan u als school beschikbaar stelt. 
  • Eenvoudig centraal management van “Google Apps for Education” en “Chrome OS”, dus dagelijks beheer kan de school zelf.

Spreek u deze zienswijze aan en wilt óók u zo’n frisse ICT-oplossing voor úw school? 
Dan begeleidt Zzapps for Education u graag bij de realisatie van dat proces: 
Na een intakegesprek geeft zij u een passend cloud-advies en verzorgt, waar gewenst, coaching van het management. Vervolgens levert en support zij, samen met haar gespecialiseerde partners, de gekozen oplossing en traint uw team in het slim gebruik van de beschikbare functionaliteit. Stap voor stap, op een verantwoorde manier en op basis van veilig internetgebruik. Geschikt voor elke onderwijsvisie en rekening houdend met uw vorm van lesgeven.  Bel óf mail nu voor een oriënterend gesprek bij u op school.

GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven