Trainingen

De G Suite installeren betekent vrijwel altijd een grote verandering binnen een organisatie. Deze veranderingen zijn niet altijd even makkelijk, en het kost altijd enige tijd om aan te passen aan een nieuw systeem. Om die tijd zo kort mogelijk te maken, biedt Zzapps trainingen aan om zo snel mogelijk de producten binnen de G Suite te gebruiken voor dat doel waarvoor het pakket wordt aangeschaft: sneller en makkelijker werken.

Doelstelling

Niet elk bedrijf werkt op dezelfde manier. En niet overal werken dezelfde mensen. Zzapps kijkt op welke manier de G Suite wordt ingezet, en waar de nadruk op moet liggen.

Zo worden gebruikers niet belast met kennis die op dat moment niet nodig is, maar wordt ervoor gezorgd dat iedereen zijn werk goed, en met plezier kan doen. Uiteraard worden ook andere aspecten van de G Suite belicht, echter worden gebruikers geprikkeld om juist zelf dieper in die onderwerpen te duiken.

Flexibel

Als blijkt dat er voldoende basiskennis aanwezig is (bijvoorbeeld het Gmail-pakket is vaak bij de meeste mensen duidelijk) dan wordt bijgestuurd naar andere aspecten.

De training is dynamisch, tijdens het trainen wordt ingegaan op vragen uit de praktijk. Bij de training wordt zoveel mogelijk het eigen G Suite domein gebruikt. Er wordt dus gewerkt in de eigen bedrijfsomgeving. Is er nog geen eigen G Suite account, dan wordt een demo-account ingericht op waarmee je bedrijf wordt nagebootst.

Overige applicaties

De Google Apps marketplace is een bron van applicaties die aansluiten op je Google Apps account.

Denk bijvoorbeeld aan een CRM systeem, een boekhoudprogramma of een nieuwsbriefapplicatie. Voor enkele specifieke programma’s kunnen wij ook een training verzorgen!

jankoenraad_mobiel.jpg

Google Apps Script training

  • Google Apps Script training: De weg om snel en gemakkelijk te automatiseren. 
Lees verder
homepage-promo.jpg

G Suite Training

  • G Suite training: leer alle voordelen van G Suite kennen
Lees verder

Administratoren

Wij verzorgen tevens trainingen in het beheer van de G Suite omgeving, voor administratoren en systeembeheerders.

Heb je interesse in een training, laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

 

neem direct contact met ons op
GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven