Eigen Software

Zzapps ontwikkelt software omdat standaard oplossingen beperkt bleken. Sindsdien is maatwerk binnen handbereik. 

Eigen idee bespreken?
Waardevolle investering

Als standaard mogelijkheden niet toereikend zijn, zetten we ons eigen team van developers in.  Het loont om te investeren in een goede oplossing in plaats van het direct beschikbare, maar beperkte, standaard aanbod. Door slimme koppelingen of eenvoudige automatisering is een oplossing zo vaak binnen handbereik. 

Wij ontwikkelen web applicaties voor professionals. Gericht op intern gebruik en altijd gebaseerd op concrete behoeftes. We vereenvoudigen monitoring, communicatie, assessment en andere processen dankzij heldere visualisaties.

Verder lezen
Zzapps Signit Zzapps Signit

Beheer handtekeningen vanuit uw Gmail-box!

Onze eerste officiële add-on: beheer handtekeningen van alle gebruikers binnen uw domein, vanuit uw mailbox.


Bewerk handtekeningen, gebruik dynamische content vanuit het Workspace domein en controleer meteen hoe deze uit zien in een concept-mail.

 

Verder lezen
Experts die leveren

Ons development team heeft voor ieder automatiseringsvraagstuk een oplossing. Maar we willen ook een waardevolle bijdrage leveren. Wij zijn dus kritisch als het gaat om continuiteit en toegevoegde waarde van projecten. Dat beoordelen we samen. 

Samen met onze opdrachtgevers identificeren we continue ideeen en problemen zodat we doelen steeds opnieuw formuleren. Zo blijven we werken aan relevante oplossingen. 
We doen dit volgens de Scrum methode. Dankzij deze Agile werkwijze behouden wij de regie, zijn we wendbaar en houden we focus op resultaat. 

*Google Workspace Developer Expert voor Apps Script

Verder lezen
Wij laten ons graag uitdagen:

- Google Workspace koppelingen
Vaak zien we dat overzetten van data van welke tool dan ook naar een product binnen uw Google Workspace omgeving handwerk is, veel tijd kost en foutgevoelig kan zijn. Voor koppelingen van externe of interne applicaties aan de producten van Google Workspace (G Suite) geldt bijna altijd: 'the sky is the limit'. Het liefst horen of zien wij op welke manier u nu werkt en welke problemen u daarbij ervaart. Wij weten dan in vrijwel alle gevallen welke slimme oplossingen het platform voor u kan bieden. In het onwaarschijnlijke geval dat er binnen de Google Workspace (G Suite) omgeving geen koppeling mogelijk is, zullen we daar eerlijk over zijn

- Webapplicaties voor desktop en mobiel
Een goede tool gaat gepaard met een goede gebruikerservaring. In veel gevallen betekent het daarnaast ook dat een tool altijd en overal beschikbaar moet zijn. En last but not least moet een tool er professioneel en gelikt uit zien. Wij gebruiken moderne webtechnieken (Progressive Web Apps) zodat we voor één platform kunnen ontwikkelen, en waarmee we toch een zeer goede ervaring kunnen bieden op vrijwel elk device

- Data aggregatie en visualisaties
Wij hebben ervaring met het verwerken, opslaan, aggregeren en visualiseren van data. Voor elke toepassing zijn er meer of minder geschikte tools, maar we werken graag met producten als de Firebase Firestore of Realtime database, Google's BigQuery, of zogenaamde timeseries databases als InfluxDB

 

 

 

Verder lezen
Ik ben benieuwd! Plan een afspraak
Laat mij contact opnemen