Sluit navigatie

G Suite

Overstappen op de G Suite betekent overstappen op een betrouwbare dienstverlener voor onder andere je e-mail, bestanden en agendagegevens. Neem direct contact met ons op voor een uitgebreide uitleg, of scroll naar beneden voor een indruk van enkele diensten.

neem direct contact met ons op

G Suite implementatie trajecten

De huidige G Suite omgeving is zeer flexibel en heeft vele mogelijkheden. "Delen en samenwerken" is hierbij steeds het uitgangspunt. Hoe dat alles het beste inpasbaar is in jouw omgeving, vergt een "omdenken" in het gebruik van uw eigen applicaties. Uw contactpersoon bij Zzapps helpt u stap voor stap op weg naar de nieuwe werkwijze, zodat alles geruisloos en netjes verloopt. 

Het is allemaal niet zo moeilijk als het in eerste instantie misschien lijkt. Maar het op een juiste manier inrichten van Google Apps, vergt wel enig inzicht. Om daarbij de juiste keuze te maken, daarbij helpen wij u graag.  

Wij zorgen dus dat de implementatie soepel verloopt door bijvoorbeeld passende trainingen en een goede ondersteuning. We houden u bovendien steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, die ook voor u interessant kunnen zijn. Kortom, een prettig gevoel.

Gmail

Gmail is de emaildienst van G Suite. Altijd en overal bij je mail, ongeacht op welk apparaat. Ook raak je nooit meer mails kwijt door de snelle zoekfunctie. Wil je je mail toch graag organiseren, dan bieden filters en labels je daarvoor perfecte mogelijkheden.

Verder mail je natuurlijk met je eigen domeinnaam. En via Google Drive kun je bestanden van Gigabytes groot versturen en heb je 30 Gigabyte aan opslag beschikbaar. 

G Suite heeft een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%. Daarnaast kunnen wij de dienst professioneel configureren zodat deze precies bij jouw bedrijf en werkwijze past. 

Google Agenda

De Google Agenda biedt jouw en je medewerkers een robuuste agendatool. Synchroniseert met alle mobiele apparaten. Maak gedeelde agenda's aan, of plan bronnen in zoals ruimtes en apparatuur, of gebruik de slimme suggestietool om makkelijk en snel tijden te vinden voor afspraken met je collega's.

Google Chromebooks

Wat is een Chromebook? Een Chromebook is een laptop met het ChromeOS besturingssysteem. Dit besturingssysteem is geoptimaliseerd voor het web. Chromebooks kunnen  programma’s installeren maar maken gebruik van web-applicaties zoals Google Drive, veel educatieve websites, fotobewerkingsapplicaties zoals Pixlr, Gmail of Hotmail en vele, vele andere.

Een aantal redenen om Chromebooks (of Chromeboxen, de desktop-variant) te overwegen:

Wij werken zelf uitsluitend met Chromebooks! 

neem contact op om meer te weten over Chromebooks

Chrome beheer licenties

De beheerlicentie voor de Chromebooks geeft de mogelijkheid voor beheer van de Chromebooks binnen het G Suite domein. Hierbij kunt u denken aan het blokkeren van websites, het klaarzetten van standaard apps, Wifi-instellingen, proxy instellingen en gebruikersbeheer op de Chromebook.

De licentie kan ook na de aanschaf van de Chromebooks worden toegepast.

Intranet met behulp van Google Sites

Google Sites bieden eenvoudige maar krachtige mogelijkheden om intern informatie te delen. Van een eigen eenvoudige app, gecombineerd met Google Apps Script, tot een portaal voor je medewerkers en communicatieplatform. 

bekijk ons portfolio

Google Apps Script

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Google Apps Script, een mogelijkheid om veel voorkomende taken binnen je G Suite omgeving te automatiseren. Het houdt echter niet op binnen deze omgeving: Google Apps Script kan ook communiceren met externe applicaties. Zo koppelen we Google Spreadsheets aan een boekhoudprogramma, exporteren we rapporten uit je mailbox, koppelen we invulformulieren aan agenda's, de mogelijkheden zijn oneindig. 

bekijk onze voorbeelden
GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Meer informatie over...

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven