G Suite

Je overweegt ‘in de cloud’ te gaan werken? Slim. Je mensen kunnen altijd en overal werken, met alle software en documenten die ze nodig hebben. Op welk apparaat of platform dan ook. Je hoeft je nooit meer druk te maken over onderhoud, beheer en veiligheid en bent altijd up to date. En je bespaart een heleboel geld! Werk je al in de cloud? Oké, dan is het misschien tijd voor een volgende slimme keuze: G Suite van Google!

Neem direct contact met ons op

G Suite is Google’s alternatief voor Office 365, Microsofts antwoord op Google Apps dat - voor alle duidelijkheid - vijf jaar eerder werd gelanceerd! Het is een online, alles-in-een pakket met dezelfde – en méér – mogelijkheden. Bovendien werkt G Suite een stuk makkelijker, is het ontworpen om samen te werken én het is aanzienlijk voordeliger!

Een browser en een G suite licentie. Meer heb je niet nodig om toegang te krijgen tot de complete set geïntegreerde tools van G Suite.  

Alles wat je nodig hebt, in één pakket met G Suite

Gmail Zakelijk

Met een beschikbaarheid van 99,9% is Gmail Zakelijk de meest betrouwbare mailoplossing voor je bedrijf. In G Suite Basic heb je maar liefst 30 GB opslag. In G Suite Business is die zelfs onbeperkt en heb je dus nooit meer een volle mailbox.  Wat je nog aan spam binnenkrijgt, is te verwaarlozen. En vanzelfsprekend behoud je je bestaande e-mailadres (of we maken een professioneel aveldhuis@jouwbedrijf.nl aan).

Google Drive

Drive is Google’s online bestandsopslag. Te vergelijken met bijvoorbeeld Dropbox en OneDrive. Als ‘kleinere’ gebruiker heb je wellicht voldoende aan een basisabonnement: € 4 per gebruiker per maand, goed voor 30 GB opslag per gebruiker. Stel je zwaardere eisen, dan neem je een Business abonnement voor € 8 per gebruiker per maand. Zijn dat niet meer dan 5 gebruikers, dan heeft ieder 1 terabyte opslag. Ben je met meer, dan is de opslag onbeperkt!

Google Documenten

Ook als verstokte Word-gebruiker maak je moeiteloos de overstap naar Google Documenten. En je ontdekt al snel het enorme voordeel wanneer je samen met anderen tegelijk aan een document gaat werken. Je ziet real-time elkaars bewerkingen, wijzigingen worden automatisch bijgehouden en via een e-mail gecommuniceerd en iedereen heeft altijd de actuele versie op het scherm. Dat scheelt een heleboel gedoe en frustratie.    

Google Spreadsheets

Google’s alternatief voor Excel. Met dezelfde mogelijkheden. Méér mogelijkheden, want met Add-ons maak je je sheets nog krachtiger. Ook hier geldt dat je tegelijk met anderen aan dezelfde spreadsheet kunt werken. Erg handig!  

Google Presentaties

Zonder verdere software maak je de meest gelikte en overtuigende presentaties, gewoon in je browser. Safari, Firefox, Chrome … maakt niet uit. Ook weer met meerderen tegelijk als je dat wilt.

Speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik

Hangouts Chat (chatten), Agenda, Google+ (beveiligd sociaal netwerk), Hangouts Meet (video-vergaderen), Formulieren (enquêtes, formulieren), Sites (websites maken), Keep (notities maken en delen), mobiel beheer … Alles geïntegreerd, alles vlekkeloos samenwerkend, alles in G Suite. Slimme keuze!

Wil je meer weten over G Suite? Eens horen hoe wij de implementatie daarvan aanpakken en hoe wij je mensen ondersteunen met trainingen, demo’s en helpdesk? Neem contact op met Zzapps.

Neem contact op
GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven