Zzapps – G Suite Applicatiebeheerder


Vind je het leuk om oplossingen te bedenken, ben je klantvriendelijk en vind je technologie leuk? Solliciteer dan op de functie van G Suite Applicatiebeheerder!

 

Wie is Zzapps?

Zzapps maakt het ondenkbare mogelijk! Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van G Suite en het maken van online software oplossingen. Wij zijn enthousiast en nieuwsgierig naar de behoefte van onze klanten en vertalen dit naar oplossingen waar de klant vaak niet aan heeft gedacht. Wij willen klanten graag helpen met de nieuwste technologieën en dat maakt onze projecten afwisselend en vernieuwend.

G Suite Applicatiebeheerder

Als G Suite applicatiebeheerder sta je klanten te woord met vragen over het product en bedenkt de beste oplossing. Klanten kunnen vragen stellen over de G Suite-cloudgebaseerde samenwerkings- en productiviteitsapps, waaronder Gmail, Agenda, Documenten, Drive en Hangouts.

 Je bent continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op jouw werkgebied en je bent erg geïnteresseerd in innovatie op ICT gebied. Je hebt interesse in Cloud Technologie en deinst niet snel terug.

Wat worden jouw taken?

- Je gaat uitzoeken, eventueel samen met je team, wat de beste oplossing is voor de klant.

- Als de klant belt, bied je direct hulp bij het oplossen van de vraag of noteert deze, zodat je dit later kunt uitzoeken of doorgeven aan een collega.

- Je ondersteunt het deployment team bij het inrichten van nieuwe klanten voor G suite.


Bij Zzapps maken we het ondenkbare mogelijk. We willen graag de klant vertellen wat er kan en wat dit voor hun kan bieden. 

Profiel

- Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau;

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;

- Je hebt ervaring met het beheren van applicaties;

- Je bent deskundig, oprecht en enthousiast;

- Je bent zelfstandig, maar je bent ook een teamplayer;

- Je hebt bij voorkeur affiniteit met Google producten.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een mooie werkplek op de High Tech Campus, met enthousiaste en deskundige collega’s. We bieden je afwisselend werk waar je in grote mate zelf invulling aan kunt geven. Wij zijn flexibel in het aantal uren dat je bij ons wil komen werken. Je gaat geregeld een opleiding volgen bij Google en haalt daarvoor de benodigde certificaten. Dit kan op een locatie van Google zijn of online.

We bieden je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een sportabonnement.

Reactie

Ben je enthousiast? We zouden het dan leuk vinden om een keer kennis te maken onder het genot van een kopje koffie (of thee).

Herken je je in het profiel en past ons aanbod bij je?  Stuur dan je motivatie en cv naar  komwerken@zzapps.nl .

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

Scroll naar boven