Veilig, persoonlijk & reclamevrij Gmail Zakelijk

Gmail Zakelijk is een onderdeel van het online pakket Google Workspace. Tot dit totaalpakket behoren ook Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties. En Google Drive, de online bestandsopslag van Google die je met een Business Starter abonnement 30 GB, een Business Standard 2 TB en met een Business Plus tot 5 TB aan opslag garandeert. En dat brengt ons meteen op het eerste voordeel van Gmail Zakelijk: je mailbox raakt nooit meer vol. Dat scheelt een heleboel beheerwerk!

Geavanceerde spam filter Filter verdachte emails

Met meer dan 1 miljard gebruikers weet Google als geen ander wat er aan spam rondwaart. Advertenties, phishing-berichten en andere spam worden meteen aan de bron gefilterd, dus je krijgt niets in je mailbox wat je niet wilt hebben. Wel zo veilig. En over veiligheid gesproken: je mails zijn hermetisch afgesloten voor de buitenwereld en je bedrijfsgegevens worden beschermd met automatische back-ups.

Zoek en vind Gmail

Google is onbetwist kampioen ‘zoek en vind’. Ook binnen Gmail. Een ingewikkelde mappenstructuur om je e-mail op te slaan, is dan ook niet nodig. Geef een trefwoord in en je vindt direct de e-mail die je zoekt. Wil je toch mappen aanmaken, om bijvoorbeeld autorisatie toe te kennen, dan kan dat uiteraard ook. Heel gemakkelijk. 

Altijd en overal Bestaand e-mail adres

Je wilt voor je organisatie natuurlijk geen Gmail-adres. Hoeft ook niet, want je bestaande e-mailadres wordt eenvoudig overgezet naar Gmail. Of je maakt een nieuw adres aan, zoals koen@jebedrijf.nl. Overigens worden ook al je e-mails omgezet naar Gmail. Er gaat niets verloren! 

Met Gmail zakelijk kun je je e-mail altijd en overal bekijken en beantwoorden, vanaf ieder apparaat. Ben je offline? Dan kun je toch berichten inzien en opstellen. Zodra je weer online bent, worden ze automatisch verstuurd. 
 

Alles werk perfect samen Geïntegreerde oplossing

Binnen Google Workspace werkt alles perfect samen. Een bericht dat je in Gmail ontvangt, wordt automatisch omgezet naar een agenda-afspraak. Werk je samen met collega’s aan een document, spreadsheet of presentatie, dan ontvang je bij elke wijziging een notificatie per mail. Iemand chatten met Hangouts Chat of een video-vergadering starten via Hangouts Meet? Kan direct vanuit je inbox of agenda.

Geïnteresseerd? Plan een afspraak
Plan een afspraak