Beauty District

Onze BigQuery-webshop met Exact Online-gegevens
Zzapps nam het volledige ontwikkelingsdeel van het project op zich. Dit omvatte: gegevenssynchronisatie tussen Exact en BigQuery, alle logica voor de webshop (filteren, zoeken), ontwerp, infrastructuur, een statische website gebaseerd op Wordpress, en authenticatie tussen beide sites.

De uitdaging
Voor Beautydistrict bestaat alle klantinformatie en webshopinhoud in de financiële software Exact Online. Omdat toegang tot die API traag zou zijn en limieten zou overschrijden. Moet het ook complexe analyses uitvoeren over klantenuitgaven voor een loyaliteitssysteem dat in gebruik is. Ten slotte moet het de centrale bron van waarheid zijn voor alle verbonden toepassingen (klantenbeheer, webshop, website).

Oplossing
Zzapps bouwde de webshop die zijn zoekalgoritme bijwerkt met de gegevens van BigQuery. Het loyaliteitssysteem wordt gevoed door BigQuery-analyses. Artikelprijzen, prijslijsten en klantengegevens komen uit deze bron. Zzapps heeft een statische WordPress-website ingezet die zijn authenticatie deelt met de webshop via Firebase. Klantgegevens worden opgehaald met Apps Script als API-eindpunt voor eenvoudige BigQuery-verzoeken.

Het resultaat
Het resultaat van dit project is een verenigd gegevenswarehouse dat dient als de enige bron van waarheid voor alle verbonden toepassingen. De website presteert zeer goed en is betrouwbaar. Door deze aanpak te gebruiken, vermijdt het bedrijf API-beperkingen en maakt het efficiënt verbinding met Exact Online, waardoor een gestroomlijnde werking wordt gegarandeerd.

Andere casussen

Testimonials

Bright Society

Een impressie van de impact die Google op Bright society heeft gehad.
Testimonials

Fysiocentrum Beweeg

Wat bewoog Fysiocentrum Beweeg om Zzapps in te schakelen?
Testimonials

Kasteelpark Born

Parkbezoeken mogelijk gemaakt door Google Sheets!