Handige video's van Zzapps

Vertel het in 10 minuten. Leer van de beste!

Samen met gebruikers bespreken we een relevant probleem én de oplossing die we bedachten. In slechts 10 minuten leer je dus van de beste: onze klanten. 

Wat kun je verwachten?

In 10 minuten behandelen we een herkenbare IT- en automatiserings uitdaging.
De klant legt uit waarom de, vaak praktische, oplossing waardevol is door bijvoorbeeld tijdbesparing, eenvoudiger inzicht of verbeterde datakoppelingen. Zo krijg je op een verfrissende manier inzicht in Google’s automatisering mogelijkheden.

Herkenbare en relevante uitdagingen

Realistisch door toelichting van klant

Praktische aanpak met volledige oplossing

Hallo! Leuk dat je verder kijkt

Zzapps in beeld

Op deze pagina vind je alles wat Zzapps in beeld heeft gebracht. Je vind hier alleen korte filmpjes. Relevante handleidingen, korte instructies, heldere demo’s en al onze inspirerende 10-minuten-kwesties.

Kijk gerust rond en aarzel niet contact op te nemen als je meer wilt weten.

Dynamische PDF mailen met Apps Script

Wij krijgen vaak de vraag om dynamisch documenten te genereren. Omdat we dat regelmatig gebruiken als onderdeel van de oplossing voor de klant, laten we hier zien hoe we dat met Google Apps Script doen!

Cost of ownership

Kun je kosten beïnvloeden? Samen bekijken we het grotere plaatje. Maximale besparingen kunnen alleen worden bereikt door factoren zoals afschrijving, incidentele kosten, beveiliging, gebruik en slijtage in overweging te nemen.

Urendeclaraties automatiseren met formulieren en sheets

Laat Google Sheets je urendeclaraties automatiseren. Van het insturen van een declaratie, het sturen van  een bevestiging en zelfs het herinneren van je medewerkers, na deze korte video laat je Google voor jou werken.

De toekomst van communicatie

Na brieven schrijven, faxen en mailen komt het tijdperk van chatten er aan. Sneller dan je denkt… Of althans, dat is het idee. Of helemaal niet? Samen met enkele experts gaan we de discussie aan.

Met een Chromebook is alles mogelijk

Dagelijks discussiëren over wat er allemaal wel niet mogelijk is met een Chromebook… We besloten om alle beschuldigingen te weerleggen en te bewijzen dat alles mogelijk is met een Chromebook. Daag ons gerust uit!