Team Zzapps

Met dit team maken we het ondenkbare mogelijk.

neem direct contact met ons op

Jan-Koenraad Veenstra - mede-eigenaar

Samen met Riël ben ik gestart met Zzapps. In de jaren dat we samenwerken zijn we uitgegroeid van een persoonlijk project naar een serieuze Google Partner en software ontwikkelaar.

Mijn rol is om een deskundig advies te geven bij de vragen die klanten stellen. Ik vind het belangrijk de juiste oplossingen te bieden en die zaken te vermelden waar in veel gevallen de klant niet aan heeft gedacht. Naast mijn enthousiasme over de dingen die we doen, de G Suite implementaties en softwareontwikkeling, heb ik een passie voor luchtvaart. In mijn vrije tijd vlieg ik door het nederlandse luchtruim en ver daarbuiten.

 

Riël Notermans - mede-eigenaar

Ik ben samen met Jan Koenraad Zzapps gestart om Google Apps te resellen. Ik heb me daarbij gefocust op de technische uitdagingen, zoals het inrichten van G Suite, het uitvoeren van data migraties, het leveren van support en trainingen op locatie.

Binnen het Google platform groeien de mogelijkheden voor snelle en makkelijke automatisering. Hierdoor ben ik me meer gaan specialiseren in het gebruik van de Google API’s, het Google Cloud platform  en Google Apps Script, en ontwerp en ontwikkel ik nu grote en kleine softwareoplossingen voor onze klanten. Het hele Google Cloud Platform biedt enorme mogelijkheden en ‘kan niet’ komt zelden voor in ons antwoord naar een oplossing!

Sinds 2015 ben ik Google Developer Expert. Als GDE wil ik anderen ook enthousiasmeren om zelf het ‘toetsenbord’ op te pakken en oplossingen te maken. Mijn expertise is G Suite en Apps Script, en help daarbij ontwikkelaars wereldwijd met hun problemen. Ik geef ook geregeld trainingen.

 

Roel Wetzels - Software Engineer

Ik ben in het begin van 2014 begonnen bij Zzapps als stagiair en werkte voor het eerst binnen de Google omgeving en de verschillende  Google producten. In de periode van een half jaar werd niet alleen mijn interesse in Google gewekt, ik kreeg meteen de kans om bij Zzapps te blijven om mijn kennis t.o.v. Google te vergroten.

Vele overleggen, projecten en producten verder ben ik nog steeds erg enthousiast en ga ik met veel plezier naar mijn werk toe. Waar mijn werkzaamheden vooral gefocust zijn op het programmeren en implementeren van de gemaakte producten, houd ik me ook bezig om snel te schakelen bij additionele wensen en vragen van klanten en los ik eventuele problemen die zijn ontstaan zo snel mogelijk op.

Door de verschillende disciplines waar onze klanten in werken ervaar ik een grote diversiteit binnen mijn werkzaamheden. Ieder bedrijf heeft zijn eigen werkproces. Binnen deze werkprocessen zie je veel verschillende automatiseringsoplossingen (of andere werkzaamheden) die we met de klant bespreken en eventueel in een project kunnen gaan uitwerken.

Het is erg leuk om een kijkje te nemen in de manier van werken bij bekende en minder bekende bedrijven, vervolgens slimme oplossingen te bedenken en tenslotte alle vergaarde kennis uit te werken in een programma waar een bedrijf zoveel mogelijk profijt van heeft.

 

Luca Claessens - Software Engineer

Sinds begin januari 2018 werk ik bij Zzapps als Software Engineer. Hoewel ik al wat kennis had van de Google omgeving is er een compleet nieuwe wereld voor me open gegaan in de laatste maanden. Voor mij als developer biedt het een fijne omgeving waar producten efficient ontwikkeld kunnen worden.

Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het programmeren en implementeren van onze producten, daarbij houd ik een oogje in het zeil rond de gebruiksvriendelijkheid van een oplossing. Elk project belooft zo een compleet nieuwe context om in te werken en brengt een nieuwe set van uitdagingen naar voren. Precies deze afwisseling belooft een motiverende werkomgeving die erg prikkelend is, wetend dat de implementatie van deze software een bedrijf ook écht verder zal helpen in hun ontwikkeling.

            
GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

Scroll naar boven