Bekijk hieronder onze projecten en successen

Ahold.png

Ahold N.V. - AH Handboeken

Medewerkers van Ahold moeten makkelijk documenten kunnen vinden die ontsloten zijn op de Google Drive. Een Google Site zorgt voor een geavanceerde, snelle zoekfunctie met verfijning per categorie, en nog veel meer. Volledig gemaakt met Google Gadgets en Google Apps Script.

analytics.png

Lameco B.V. - Google Analytics Rapportage

Google Analytics biedt geen mogelijkheid om een eigen opgemaakte rapportage te maken. Met behulp van Google Sites en Google Drive is het mogelijk om een document in de huisstijl van klant te genereren. 

tenderbibliotheek.png

Yacht - Tenderbibliotheek

Bij het schrijven van een tenderdocument worden standaard teksten aangeboden aan de medewerker op een centrale plek, de Tenderbibliotheek.

way-of-working

Yacht - Way of Working

De account managers van Yacht gebruiken een interne procedure voor het werven en plaatsen van interim managers. een Google Site is ontwikkeld, welke dient als gecentraliseerde plek.

Parleys.png

Parleys B.V. - Documentgeneratie

Voor Parleys B.V. wordt veel informatie uit het Podio projectmanagementsysteem gebruikt om professionele Google Documenten te genereren. Tevens wordt er vanuit Podio direct gefactureerd naar het Twinfield boekhoudpakket. Op één plaats gegevens bijhouden scheelt veel tijd en voorkomt fouten.

brainport600343.png

Brainport Development N.V. - Intranet

Een intranetsite is de centrale plek waar bedrijfsinformatie gedeeld kan worden. Onderdelen zijn een handboek, evenementenagenda, nieuwsberichten etc. Naast het inrichten van de Google Site, hebben wij ook een smoelenboek gemaakt die gebruik maakt van afzonderlijke sitepagina's.

"Als online bureau ben je extra kritisch als je met een partner in de ict werkt. Zzapps werkt hartstikke efficiënt en communiceert duidelijk over het project. Het project heeft een goede kop en staart. Er wordt een degelijke oplossing geboden voor een goede prijs. Het grootste voordeel van Zzapps is het denken in mogelijkheden en oplossingen. En dat je aan het eind van het traject niet meer problemen hebt dan ervoor, zoals soms wel bij andere it-ers kan gebeuren."

Daan Lammers, Laméco

"Door inzet van Zzapps hebben we grip op onze business. We werken procesmatig en kunnen de case-load verder opvoeren met de bestaande bezetting."

Luc Habets, Parleys B.V.

GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

            
Scroll naar boven