Onze software

Zzapps ontwikkelt zelf software omdat standaard oplossingen beperkt bleken. Sindsdien is maatwerk binnen handbereik.

Google Champion Innovator

Google Developer Expert

Sinds 2015 is onze directeur Riël Notermans Google Developer Expert op het gebied van Google Workspace. In oktober 2021 is Riël door Google erkend als 'champion innovator'.

*Champion Innovators are primarily composed of Google Developer Experts. We recognize all these individuals for being at the top of their game technically - and for going further to inspire, invigorate, and challenge the Google Cloud community and our product teams by sharing their technical knowledge and contributing to conferences, open source projects, forums, blogs, workshops, community events, and social media."

Waardevolle investering

Als standaard mogelijkheden niet toereikend zijn, zetten we ons eigen team van developers in. Het loont altijd om te investeren in een goede oplossing in plaats van het direct beschikbare, maar beperkte, standaard aanbod. Door slimme koppelingen of eenvoudige automatisering komen oplossing zo vaak binnen handbereik.

Wij ontwikkelen web applicaties voor professionals. Gericht op intern gebruik en altijd gebaseerd op concrete behoeftes. We vereenvoudigen monitoring, communicatie, assessment en andere processen dankzij heldere visualisaties.

Experts die leveren

Ons development team heeft voor ieder automatiseringsvraagstuk een oplossing. Maar we willen ook een waardevolle bijdrage leveren. Wij zijn dus kritisch als het gaat om continuïteit en toegevoegde waarde van projecten. Dat beoordelen we samen.


Samen met onze opdrachtgevers identificeren we continue ideeën en problemen zodat we doelen steeds opnieuw formuleren. Zo blijven we werken aan relevante oplossingen.

We doen dit volgens de Scrum methode. Dankzij deze Agile werkwijze behouden wij de regie, zijn we wendbaar en houden we focus op resultaat.


Waaraan werken we zoal?

Air Liquide MyIMS

Doel: Veiligheid assessments uitvoeren

 • Aan de hand van een vragenlijst

 • Management kan assessments monitoren

 • Opdrachtgever: Air Liquide

Air Liquide is wereldwijd marktleider op het gebied van productie en distributie van gassen voor industrieel gebruik. Fabrieken moeten voldoen aan de strengste veiligheidsstandaarden. De MyIMS applicatie helpt locatie(manager)s veiligheid te verhogen door een slimme vragenlijst en zelfgenererende actielijst. Management kan de performance wereldwijd monitoren en daarop gemakkelijk sturen.


Consent applicatie

Doel: consent geven op delen van persoonsgegevens

 • Medewerkers moeten toestemming

 • Gemaakt voor “YourCause” applicatie maar

 • Opdrachtgever: Randstad

Om persoonsinformatie te delen met derden is toestemming nodig. Deze toestemming, of 'consent', is lastig te beheren op grote schaal. Door middel van deze applicatie is het mogelijk om toestemmingsverklaringen te verkrijgen, te beheren en de scope en geldigheidsperiode van een consent vast te leggen.


We doen nog veel meer voor MKB bedrijven

Ratio Survey

Doel: Visualisatie metingen Maastunnel Rotterdam

 • Verwerken van sensordata (IOT) via het Google Cloud Platform

 • Opslag en visualisatie in elke webbrowser

 • Administratiepaneel om visualisaties te beheren voor kijkers

 • Opdrachtgever: Ratio Survey

Ratio Survey is specialist op het gebied van monitoring. Realtime data met daarin de laatste metingen van uw project. Meten is maatwerk. Maar ook enorm complex. Wij zijn al jarenlang trotse partner en betrokken verschillende toepassingen.

Tijdens de renovatie van de Maastunnel in Rotterdam hebben wij de applicatie gebouwd en beheerd om zogenaamde 'Liquid Level Sensoren' uit te lezen, en te duiden. De applicatie heeft 2 jaar continue gedraaid zonder dataverlies. Het Google Cloud platform is bij uitstek geschikt voor dit soort applicaties.

Weten wat wij van Bigdata en stabiliteit vinden?


Mad Science boekingen

Doel: Verwerken van inschrijvingen

 • Ouders schrijven kinderen in voor naschoolse activiteiten

 • Procesautomatisering (genereren leskaarten, agenda, etc)

 • Verwerking inclusief online betaling (via iDeal)

 • Koppeling met administratie via Google Spreadsheets

Mad-Science's inspireert kinderen om de wereld van wetenschap en techniek te ontdekken. Hun ietwat gekke professoren (Mad Scientists) verbazen jaarlijks tienduizenden kinderen met proeven en experimenten.

Wij bouwden de applicatie waardoor elke inschrijving correct wordt afgehandeld, betaald en geregistreerd. Dankzij koppeling met andere Google Workspace producten wordt de informatie achter de schermen intensief gebruikt door het hele Mad-Science medewerkersteam.

Meer weten hoe we de privacy regelgeving organiseerden?


Maar ook

Google Workspace koppelingen


Vaak zien we dat overzetten van data van welke tool dan ook naar een product binnen uw Google Workspace omgeving handwerk is, veel tijd kost en foutgevoelig kan zijn. Voor koppelingen van externe of interne applicaties aan de producten van Google Workspace (G Suite) geldt bijna altijd: 'the sky is the limit'. Het liefst horen of zien wij op welke manier u nu werkt en welke problemen u daarbij ervaart. Wij weten dan in vrijwel alle gevallen welke slimme oplossingen het Google platform voor u kan bieden. In het onwaarschijnlijke geval dat er binnen de Google Workspace geen koppeling mogelijk is, zullen we dat ook eerlijk en meteen melden.

Exact Podio diverse HR Tooling Citrix

Webapplicaties voor desktop en mobiel

Een goede tool gaat gepaard met een goede gebruikerservaring. In veel gevallen betekent het daarnaast ook dat een tool altijd en overal beschikbaar moet zijn. En last but not least moet een tool er professioneel en gelikt uit zien. Wij gebruiken moderne webtechnieken (Progressive Web Apps) zodat we voor één platform kunnen ontwikkelen, en waarmee we toch een zeer goede ervaring kunnen bieden op vrijwel elk device

Data aggregatie en visualisaties

Wij hebben ervaring met het verwerken, opslaan, aggregeren en visualiseren van data. Voor elke toepassing zijn er meer of minder geschikte tools, maar we werken graag met producten als de Firebase Firestore of Realtime database, Google's BigQuery, of zogenaamde timeseries databases als InfluxDB

ZZAPPS SIGNIT

Zzapps Signit

Wissel snel handtekeningen en beheer deze vanuit de mailbox.

Onze eerste officiële Add-on: beheer handtekeningen van alle gebruikers binnen uw domein, vanuit uw mailbox.

Bewerk handtekeningen, gebruik dynamische content vanuit het Workspace domein en controleer meteen hoe dat er uit ziet in een concept-mail.

IK BEN NIEUWSGIERIG

Bel mij voor een afspraak

📧 email: info@zzapps.nl