Onze software

Zzapps ontwikkelt software omdat standaard oplossingen beperkt bleken. Sindsdien is maatwerk binnen handbereik.

Google Champion Innovator

Google Developer Expert

Sinds 2015 is onze directeur Riël Notermans Google Developer Expert op het gebied van Google Workspace. In oktober 2021 is Riël erkend als 'champion innovator'.

*Champion Innovators are primarily composed of Google Developer Experts. We recognize all these individuals for being at the top of their game technically - and for going further to inspire, invigorate, and challenge the Google Cloud community and our product teams by sharing their technical knowledge and contributing to conferences, open source projects, forums, blogs, workshops, community events, and social media."

Waardevolle investering

Als standaard mogelijkheden niet toereikend zijn, zetten we ons eigen team van developers in. Het loont om te investeren in een goede oplossing in plaats van het direct beschikbare, maar beperkte, standaard aanbod. Door slimme koppelingen of eenvoudige automatisering is een oplossing zo vaak binnen handbereik.

Wij ontwikkelen web applicaties voor professionals. Gericht op intern gebruik en altijd gebaseerd op concrete behoeftes. We vereenvoudigen monitoring, communicatie, assessment en andere processen dankzij heldere visualisaties.

Experts die leveren

Ons development team heeft voor ieder automatiseringsvraagstuk een oplossing. Maar we willen ook een waardevolle bijdrage leveren. Wij zijn dus kritisch als het gaat om continuïteit en toegevoegde waarde van projecten. Dat beoordelen we samen.


Samen met onze opdrachtgevers identificeren we continue ideeën en problemen zodat we doelen steeds opnieuw formuleren. Zo blijven we werken aan relevante oplossingen.

We doen dit volgens de Scrum methode. Dankzij deze Agile werkwijze behouden wij de regie, zijn we wendbaar en houden we focus op resultaat.


Waaraan werken we zoal?

Air Liquide MyIMS

Doel: Veiligheid assessments uitvoeren

 • Aan de hand van een vragenlijst

 • Management kan assesments monitoren

 • Opdrachtgever: Air Liquide

Air Liquide is wereldwijd marktleider op het gebied van productie en distributie van gassen voor industrieel gebruik. Fabrieken moeten voldoen aan veiligheidsstandaarden. De applicatie helpt locatiemanagers om de standaard te verhogen aan de hand van een vragenlijst en een daaruit voortkomende actielijst. Hoger management kan de performance van de locaties monitoren en daarop sturen.


Consent applicatie

Doel: consent geven op delen van persoonsgegevens

 • Medewerkers moeten toestemming

 • Gemaakt voor “YourCause” applicatie maar

 • Opdrachtgever: Randstad

Om persoonsinformatie te delen met derden is toestemming nodig. Deze toestemming, of 'consent', is lastig te beheren op grote schaal. Door middel van deze applicatie is het mogelijk om toestemmingsverklaringen te verkrijgen, te beheren en de scope en geldigheidsperiode van een consent vast te leggen.


We kunnen ook veel betekenen voor het MKB:

Ratio Survey

Doel: Visualisatie van metingen Maastunnel Rotterdam

 • Verwerken van sensordata (IOT) via het Google Cloud Platform

 • Opslag en visualisatie in elke webbrowser

 • Administratiepaneel om visualisaties te beheren voor kijkers

 • Opdrachtgever: Ratio Survey

Tijdens de renovatie van de Maastunnel in Rotterdam hebben wij de applicatie gebouwd en beheerd om zogenaamde 'Liquid Level Sensoren' uit te lezen, en te duiden. De applicatie heeft 2 jaar continue gedraaid zonder dataverlies. Het Google Cloud platform is bij uitstek geschikt voor dit soort applicaties.


Mad Science inschrijvingen

Doel: verwerken van inschrijvingen voor activiteiten

 • Particulieren kunnen kinderen inschrijven voor naschoolse activiteiten

 • Automatische generatie van leskaarten, agendauitnodigingen etc

 • Verwerking via iDeal

 • Administratie via Google Spreadsheets

Mad-Science is op een missie om kinderen te inspireren de wereld te ontdekken met wetenschap en techniek. Hun ietwat gekke professoren (Mad Scientists) verbazen jong en oud met hun proeven en experimenten. Jaarlijks schrijven zich tienduizenden ouders hun kinderen in via deze door ons gebouwde applicatie.

Zzapps zorgt ervoor dat elke inschrijving afgehandeld, betaald en geregistreerd wordt. Dit met inachtneming van privacy. De Google Workspace producten, waar Mad-Science medewerkers mee werken, worden achter de schermen intensief gebruikt en gekoppeld aan deze applicatie.


Maar ook

Google Workspace koppelingen


Vaak zien we dat overzetten van data van welke tool dan ook naar een product binnen uw Google Workspace omgeving handwerk is, veel tijd kost en foutgevoelig kan zijn. Voor koppelingen van externe of interne applicaties aan de producten van Google Workspace (G Suite) geldt bijna altijd: 'the sky is the limit'. Het liefst horen of zien wij op welke manier u nu werkt en welke problemen u daarbij ervaart. Wij weten dan in vrijwel alle gevallen welke slimme oplossingen het platform voor u kan bieden. In het onwaarschijnlijke geval dat er binnen de Google Workspace (G Suite) omgeving geen koppeling mogelijk is, zullen we daar eerlijk over zijn

Webapplicaties voor desktop en mobiel

Een goede tool gaat gepaard met een goede gebruikerservaring. In veel gevallen betekent het daarnaast ook dat een tool altijd en overal beschikbaar moet zijn. En last but not least moet een tool er professioneel en gelikt uit zien. Wij gebruiken moderne webtechnieken (Progressive Web Apps) zodat we voor één platform kunnen ontwikkelen, en waarmee we toch een zeer goede ervaring kunnen bieden op vrijwel elk device

Data aggregatie en visualisaties

Wij hebben ervaring met het verwerken, opslaan, aggregeren en visualiseren van data. Voor elke toepassing zijn er meer of minder geschikte tools, maar we werken graag met producten als de Firebase Firestore of Realtime database, Google's BigQuery, of zogenaamde timeseries databases als InfluxDB

ZZAPPS SIGNIT

Zzapps Signit

Wissel snel handtekeningen en beheer deze vanuit de mailbox.

Onze eerste officiële add-on: beheer handtekeningen van alle gebruikers binnen uw domein, vanuit uw mailbox.

Bewerk handtekeningen, gebruik dynamische content vanuit het Workspace domein en controleer meteen hoe deze uit zien in een concept-mail.

IK BEN NIEUWSGIERIG

Boek een afspraak

📧 email: info@zzapps.nl