GEMAKKELIJK
SAMENWERKEN

Overal, met ieder apparaat? Wij weten wat nodig is om Google Workspace succesvol te implementeren.HOE DOET ZZAPPS DAT?

Gericht op rendement

Met de overstap naar Google's Workspace kiest u er voor om volledig in de cloud te werken. Afscheid nemen van plaatselijk geïnstalleerde programma’s en altijd online aan documenten werken gaat niet altijd vanzelf. Wij hebben jarenlang ervaring met het helpen van bedrijven om de overstap naar Workspace te maken, en helpen u daar ook graag mee.

AL JE BESTANDEN VERZAMELD OP ÉÉN PLEK

Google Drive

Online en hermetisch beveiligd. Altijd en overal toegankelijk, met welk device dan ook. Ook door personen die je daartoe autoriseert, zodat je samen aan een document kunt werken. Tegelijk, waarbij je realtime ziet wat de ander verandert of toevoegt. En dat zijn nog niet eens alle voordelen van Google’s online bestandsopslag voor professionals: Google Drive zakelijk.

PROCESSEN AUTOMATISEREN

Google Apps Script

Stel, je hebt geen ervaren developer in dienst, maar je wilt toch bepaalde processen in je organisatie automatiseren. Bijvoorbeeld om beter inzicht te krijgen in bepaalde data of om repetitieve handelingen efficiënt en foutloos te kunnen uitvoeren. Google Workspace bevat daarvoor een makkelijke en eenvoudige tool: Google Apps Script.

EEN WHITEBOARD VAN DE VOLGENDE GENERATIE

Google Jamboard

Jamboard door Google, een Cloud-Based Collaboratief Digitaal Whiteboard

VEILIG, SLIM EN RECLAMEVRIJ

Gmail

Wereldwijd maken meer dan een miljard (!) mensen gebruik van Gmail. Op hun PC of Mac, smartphone of tablet, via Safari, Internet Explorer of Edge, Firefox, Chrome … Maakt niet uit, Gmail werkt altijd, is 99,9% beschikbaar, kent 0% uitval. ‘Dat is mooi, maar is Gmail ook geschikt voor mijn bedrijf?’ Jazeker. Juist de professionele gebruiker ervaart de unieke voordelen van Gmail Zakelijk.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNINGSHELPDESK

Ondersteuning

Zzapps biedt een professionele ondersteuningshelpdesk. We willen graag helpen bij problemen die u ervaart, en willen we je graag ondersteunen bij optimale gebruik van de applicaties.

Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail en als het nodig is komen we op locatie.

BENIEUWD NAAR EEN EERLIJK VERHAAL?

Ik vertel u alles, zonder geheimen