Over ons

“Momenteel is ons team gegroeid naar zeven mensen sterk, met veel enthousiasme voor en kennis van het platform.”

Bekijk het hele team

Jan-Koenraad en Riël zijn in 2010 gestart met Zzapps en specialiseren zich in het implementeren van G Suite voor middelgrote en grotere ondernemingen. Momenteel is ons team gegroeid naar zeven mensen sterk, met veel enthousiasme voor en kennis van het platform. We helpen jou en jouw medewerkers bij het leren kennen van de applicaties en geven jullie tips en trainingen hoe jullie slim kunnen werken.

Wij hebben grote kennis van het G Suite platform. Het biedt veel nieuwe, innovatieve mogelijkheden en wij zijn in staat deze maximaal te benutten. Ontwikkeling op het platform van Google is snel en relatief goedkoop. Hierdoor hebben we reeds oplossingen gemaakt voor klanten als Randstad en Ahold. Maar natuurlijk heeft ook juist het MKB veel voordeel van automatiseringsoplossingen die nu binnen handbereik komen.

Naar aanleiding van vragen van onze klanten zijn we ons gaan specialiseren in het maken van maatwerk software. Het uitgangspunt hierbij is dat je altijd online werkt en daardoor geen omkijken hebt naar dure en kwetsbare IT apparatuur. Denk hierbij aan intranetsites op basis van Google Sites, document-automatisering of facturatie. Wij denken graag mee en houden van nieuwe uitdagingen.

Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar nieuw ontwikkel- en googletalent om ons team te versterken! 

Frank Zeelen
Meer over Frank Zeelen applicatiebeheerder
Riël Notermans
Meer over Riël Notermans Mede-eigenaar
Roel Wetzels
Meer over Roel Wetzels Software Engineer
Luca Claessens
Meer over Luca Claessens Software Engineer
Mariette Kuik
Meer over Mariette Kuik financiële administratie / begeleiding scrumteam
Jan-Koenraad Veenstra
Meer over Jan-Koenraad Veenstra Mede-eigenaar