Over ons

Jan-Koenraad en Riël zijn in 2010 gestart met Zzapps en specialiseren zich in het implementeren van G Suite voor kleine, middelgrote en grotere ondernemingen. Momenteel is ons team gegroeid naar zes mensen sterk, met veel enthousiasme voor en kennis van het platform. We helpen jou en jouw medewerkers bij het leren kennen van de applicaties en geven jullie tips en trainingen hoe jullie slim kunnen werken. 

Wij hebben grote kennis van het G Suite platform. Het biedt veel nieuwe, innovatieve mogelijkheden en wij zijn in staat deze maximaal te benutten. Ontwikkeling op het platform van Google is snel en relatief goedkoop. Hierdoor hebben we reeds oplossingen gemaakt voor klanten als Randstad en Ahold. Maar natuurlijk heeft ook juist het MKB veel voordeel van automatiseringsoplossingen die nu binnen handbereik komen.

Naar aanleiding van vragen van onze klanten zijn we ons gaan specialiseren in het maken van maatwerk software. Het uitgangspunt hierbij is dat je altijd online werkt en daardoor geen omkijken hebt naar dure en kwetsbare IT apparatuur. Denk hierbij aan intranetsites op basis van Google Sites, document-automatisering of facturatie. Wij denken graag mee en houden van nieuwe uitdagingen.

Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar nieuw ontwikkel- en googletalent om ons team te versterken! 

bekijk het hele team
            
GoogleCloud_Partner_Badge_150.png

Contact

Zzapps B.V.
High Tech Campus 9

5656 AE  Eindhoven

Telefoon  040 - 711 41 94
Of stuur ons een e-mail

Scroll naar boven